Bij de ondertekening waren aanwezig vlnr: Cynthia Usmany (Assistent Accountmanager Private Banking), Martijn Spijk (Directievoorzitter Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden), Arjen Cuijpers (Voorzitter Stedelijk Museum Vianen) en Theo van Vliet (Penningmeester Stedelijk Museum Vianen).

Vianen – Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden en het Stedelijk Museum Vianen verlengen opnieuw hun samenwerking. Afgelopen dinsdag werden de handtekeningen gezet onder de nieuwe sponsorovereenkomst. Rabobank blijft daarmee als hoofdsponsor verbonden aan het museum.  
De Rabobank is al jarenlang verbonden met het museum. “De aanwezigheid van mooie culturele instellingen zoals het Stedelijk Museum, dragen bij aan de leefbaarheid van Vianen. We vinden het belangrijk dat het museum kunst en cultuur voor een breed publiek toegankelijk maakt”, aldus Martijn Spijk, Directievoorzitter Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden.
Dat het museum daarin slaagt blijkt wel uit de bijzondere tentoonstellingen en kleinkunstbijeenkomsten, die zij telkens weer weet te organiseren. Hiervan zijn groeiende bezoekersaantallen het resultaat. 
Arjen Cuijpers, Voorzitter Stedelijk Museum Vianen: “Wij zijn enorm trots en dankbaar dat Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden het Stedelijk Museum blijft ondersteunen. Mede dankzij sponsors zoals de Rabobank kunnen we meer doen dan het gewone. Zo kunnen we het aanbod van kunst en cultuur blijvend naar een hoger niveau tillen. Een ambitie waar we overigens met een grote groep vrijwilligers met veel plezier en enthousiasme de schouders onder zetten”.