Expositie van internationaal bekende kunstenaar Guda Koster
Van 28 mei tot en met 1 september exposeert de in Amsterdam werkzame Guda Koster in de bovenzaal van ons museum. Zij is internationaal bekend; haar werk verscheen in het New Yorkse tijdschrift Mystery Tribune, zij werd gevraagd een vitrine met zeven beelden in spijkerstof in te richten in een winkelcentrum in Hong Kong en zij exposeert regelmatig in binnen-en buitenland. Kosters beelden, installaties en foto’s, waarin zij vaak zelf figureert, bevinden zich op de snijvlakken van fotografie, mode, beeldhouwkunst en performance. Het dagelijkse leven en hoe mensen hun identiteit en sociale positie in mode uitdrukken zijn thema’s in haar werk. De geabstraheerde beelden die zij creëert, waarbij gezichten altijd bedekt zijn, zijn surrealistisch, grappig en vervreemdend.
Deze kleurige zomertentoonstelling, getiteld VALS PLAT, is dagelijks (m.u.v. maandag) te bezichtigen.

Voor Museumkaarthouders:
Gratis Meet & Greet met Guda Koster op de dinsdagen 11 en 25 juni om 14.00 uur Maximum aantal deelnemers is 20 personen, minimum 8.
Voor deelname aanmelden via info@stedelijkmuseumvianen.nl