Tijdens de tentoonstelling Plastic Fantastic! 60 jaar Barbie staat de museumwinkel uiteraard helemaal in het teken van Barbie. Er is niet alleen een uitgebreide keus in originele Barbiepoppen, maar er zijn ook allerlei speciale Barbie-producten voor liefhebbers, verzamelaars en (klein)kinderen.

Zo is er in onze Barbieshop keus uit bijvoorbeeld Barbiekleurboeken, Barbiemodeboeken, Barbieaccessoires, Barbietassen, Barbiespaarpotten, Barbie cosmetische sets, Barbiestickers, Barbiepennen, Barbieoorbellen, Barbieagenda’s, Barbiespringtouwen, Barbiekralensets, Barbieservetten, Barbiedekens, Barbiearmbanden….

Kortom, voor elk wat wils. En wat is er leuker dan een herinnering aan deze tentoonstelling?
Of alvast originele cadeaus voor rapporten, diploma’s en verjaardagen in huis te hebben…
Dus kom ook gezellig shoppen.