Veel Barbie tijdens voorjaarsvakantie in Stedelijk Museum

VIANEN – In de voorjaarsvakantie kunnen kinderen in het Stedelijk Museum Vianen terecht voor een speciale Barbiespeurtocht en een verkleedpartij.

Kinderen kunnen verkleed als astronaut of als prinses in de Barbiebox op de foto, en voor de deelnemers aan de Barbie speurtocht ligt een presentje klaar.

Voor volwassenen is er zaterdag 22 februari de ‘Barbie Spa’. Van 10.00 tot 16.00 uur kunt u bij Barbieverzamelaar Armel Rood, tevens bruikleengever voor de tentoonstelling Plastic Fantastic! 60 jaar Barbie, uw Barbies en bijbehoren laten taxeren.

Ook geeft Rood u die dag tips over hoe u de poppen het beste kunt schoonmaken en -houden. Aan de ‘Spa’ zijn geen kosten verbonden, deelname is op vertoon van uw entreebewijs. Aanmelden voor deze Barbie-activiteiten is niet nodig.