Laden Evenementen
Bert Vissers (zang, gitaar, piano), Tom Bak (gitaar, zang), Jos Caspers (contrabas, zang) en Rodney Calis (trompet/bugel/percussie/melodica). 
Bender komt met een gevarieerd muzikaal programma met Nederlandstalige chansons. Liedjes die raken en ontroeren, liedjes ook vol vrolijkheid en levenslust. Bender bestormt al jaren met veel succes de podia van theaters en festivals in het hele land. Daar was AvondextrA een aantal jaar geleden al eens getuige van. En hoe! 
Op dit moment dendert Bender door met een gloednieuw programma getiteld: ‘DANKBAAR TEVREDEN – alles moet anders!’.  De titel verwijst naar onze huidige samenleving die voor enorme vraagstukken staat en waarin mensen – of ze nu willen of niet – zeer waarschijnlijk belangrijke verworvenheden zullen moeten loslaten. Dit thema vol vraagtekens is de rode draad in hun programma, verpakt in liedjes. Soms aangrijpend en weemoedig, soms uitbundig en licht. 
En natuurlijk komen óók hun oude, vertrouwde ‘bendersongs’ aan bod. Niet alleen die teksten zijn direct en eerlijk, ook Bender zelf stelt zich kwetsbaar op door niet de gebaande paden te bewandelen. Zij vinden telkens weer onvermoede zijwegen met nieuwe horizonten. Wees erbij!