Zaterdag 19 november geeft het Koperkwintet Cu4+ een ‘borreltijd’-concert in het Stedelijk Museum Vianen.

Hoe leuk kan het zijn…een pittig Zuid-Amerikaans aperitief na het zaterdagse winkelen. Even wat muziek en gezelligheid in het inspirerende decor van het museum.

In een informele setting geniet u van een kwintet muzikanten, bestaande uit Ietje Vleeshouwers en Remco Nieuwenhuis (trompet), Reinie Dijkman (hoorn), Meron Vermaas (trombone) en Daphne Odenkerken (tuba). Op het programma staan werken van Enrique Crespo, Astor Piazzolla en Sonny Kompanek.

Aanvang van dit optreden is 18.00 u. (deuren open 17.30 u.) en duurt inclusief pauzes en nazit tot ongeveer 19.30 u. Toegang € 10,00 inclusief versnaperingen.

Vooraf reserveren via pers@stedelijkmuseumvianen.nl