Workshop tekenen met Adri Dijkhorst

Maandag 3 oktober 14.00 – 16.00 uur

Locatie: Put Middelwaard*

Tekenen is de oorsprong. Met beperkte eenvoudige middelen kan iedereen zo de wereld om zich heen op het platte vlak vertalen. Dat geldt ook voor de beelden vanuit de fantasie. Geen mens is hetzelfde.

Ieder met een eigen karakter en een eigen handschrift zodat er altijd een unieke vorm ontstaat. Zelf voel ik me sterk verbonden met de natuur. Daarom zink ik daar graag al tekenend of schilderend in weg. Met genoegen help ik mensen op weg of verder om zich hierin te verdiepen.

Adri Dijkhorst

*Tekenen buiten kan alleen bij goede weersomstandigheden, bij slecht weer wijken we uit naar het museum als locatie, met een passend programma.

Kosten: € 15,00 per persoon. U kunt u opgeven bij: pers@stedelijkmuseumvianen.nl.