28 februari 2020 kroop Marie-Thérèse ter Haar in ons museum in de huid van de Russische tsarina Catharina de Grote. Dat wij na die geweldige lezing/monoloog het hele verdere AvondextrA-programma 2020 moesten annuleren, konden wij toen niet bevroeden. En nog steeds gooit corona roet in het AvondextrA-eten…

Heel misschien kunnen wij in het komende najaar weer concertavonden en optredens organiseren*, maar tot dan blijft het helaas noodgedwongen stil.

Toch hebben we iets wat voor u wellicht interessant is. Want de Rusland Academie biedt on-line lezingen/cursussen aan. Dan kunt u toch wat cultuur snuiven, zonder dat u het huis uit hoeft. 100% coronaproof. De cursussen zijn te volgen op elk gewenst moment. Er zijn er nu twee gemaakt: Peter de Grote en Catharina de Grote, zie:

https://www.ruslandacademie.nl/academie-arnhem/online-aanbod

Daar kunt u zich rechtstreeks aanmelden. Voor iedereen die voornoemde avond toen bij ons heeft meegemaakt zijn het welkome aanvullingen en voor ieder ander absolute aanraders.

* uitsluitend als tegen die tijd de anderhalve-meter-maatregel niet meer geldt.