Slider

Donateurs
Het Stedelijk Museum Vianen heeft ruim 300 donateurs die ons al vele jaren steunen. Mede dankzij hen zijn wij in staat om steeds weer interessante exposities te organiseren. Maar om dat in de toekomst te kunnen bestendigen en uit te breiden is groei van ons donateurbestand onontbeerlijk. Dus als u ook van mening bent dat kunst, cultuur en historisch besef onmisbare onderdelen zijn in onze maatschappij en dat er daarvoor ook in Vianen een platform moet blijven, dan kunt u dat vormgeven door donateur te worden van het Stedelijk Museum Vianen. Dat kan heel eenvoudig via het aanmeldingsformulier.
De jaarlijkse donatie bedraagt € 25,- inclusief
• gratis toegang tot al onze tentoonstellingen
• uitnodigingen openingen exposities
• voorinformatie culturele bijeenkomsten en concerten
• de Nieuwsbrief 

Wilt en/of kunt u meer doneren, gewoon omdat u kunst en cultuur in Vianen een onmisbare factor vindt, dan heeft dat wellicht voor u nog een aantrekkelijke kant. Want de Stichting Stedelijk Museum Vianen is door de Belastingdienst erkend als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling), waardoor u uw donatie aan het museum bij uw belastingaangifte kunt opvoeren onder de aftrekpost giften.

Sponsoring

Wilt u als bedrijf of organisatie uw maatschappelijke betrokkenheid in culturele zin benadrukken en uw medewerkers en relaties ook hierin laten delen, dan kunt u dit op verschillende manieren vormgeven.
Er zijn veel vormen van sponsoring mogelijk, variërend van éénmalige schenkingen, projectsponsoring (=sponsoring van concrete activiteiten/diensten) en meerjarige sponsoring. De duur en omvang van deze sponsoring wordt vastgelegd in een overeenkomst.
Gezien de huidige Geefwet zijn schenkingen aan culturele instellingen zoals het Stedelijk Museum Vianen fiscaal een stuk aantrekkelijker geworden.

Vrienden:
De Vrienden van het Stedelijk Museum Vianen zijn betrokken bedrijven, organisaties en particulieren uit Vianen en omgeving.
Voor een bedrag van € 12,50 per maand (€ 150,-- per jaar) steunen zij ons werk en wij zijn hen daarvoor zeer erkentelijk.
In ruil voor hun donatie krijgen zij een vermelding op de website, ontvangen zij de nieuwsbrief, uitnodigingen voor openingen en culturele avonden en hebben zij gratis toegang tot de exposities in het museum.

Tuincentrum Huiting   Vianen
Ohran Kledingreparatie   Vianen
Slagerij de Goeij   Vianen
Kapsalon De Barbier   Vianen
Steehouder de echte Bakker   Vianen
Krijnen Wealth of flowers   Vianen
Kraanbedrijf Nederhoff B.V.   Vianen
Via Optiek   Vianen
  Vianen
     

Hoofdsponsor

Co-sponsor

Projectsponsoren

rabobank-logo-print

blomerlogo

hoefenhaaglogo

lekstede-wonen-logo

logo-gemeente-vianen-web

boels1

blokkerlogo-400-150

Wilt U meer weten, neem dan contact met ons op