Het Stedelijk Museum Vianen organiseert regelmatig een serie kleinkunstbijeenkomsten onder de noemer ‘AvondextrA’. Deze avonden zijn in het leven geroepen ter ondersteuning van exposities en om een podium te kunnen bieden aan presentatoren en musici vanuit uiteenlopende disciplines. Onze donateurs, vrienden en sponsoren ontvangen als eerste de informatie en kunnen aan de hand daarvan intekenen op een of meerdere avonden.

De kracht van de formule zit hem ongetwijfeld in de kleinschaligheid en de daaruit voortvloeiende intieme sfeer. Alle concerten, presentaties en lezingen vinden plaats in de voormalige schuilkerk van het museum, die zich bevindt op de eerste verdieping. De uitstekende akoestiek en de fraaie ambiance van deze zaal maken van elk optreden een bijzondere gebeurtenis.

AvondextrA en de Coronacrisis
 
Vianen – 6 april 2020 

In verband met de Coronacrisis heeft het bestuur van het Stedelijk Museum Vianen besloten om de niet-museale activiteiten – zoals vergaderingen en presentaties – tot 1 juni a.s. af te gelasten. Dus ook de optredens in het kader van de serie AvondextrA.

Het betekent dat wij – helaas, helaas – de optredens Clachán op 24 april a.s. en van Trio Torno Tango op 29 mei a.s. moeten annuleren. (Het concert van Nocturne afgelopen maart was al geannuleerd).
Hoewel wij niet weten wat de toekomst brengt, blijven wij natuurlijk wel optimistisch, en zijn derhalve vol vertrouwen bezig met de programmering van onze najaarsserie AvondextrA.

Wij kunnen u nu reeds melden dat er op de vrijdagavonden van 28 augustus, 2 oktober, 30 oktober en 27 november weer fraaie concerten gepland staan. Noteer die data maar alvast in uw agenda…
Eind juni publiceren wij de uitgebreide informatie over deze serie en kunt u vanaf dat moment uw reservering(en) aanvragen.

 

Aankomende evenementen