Het Stedelijk Museum Vianen organiseert regelmatig een serie kleinkunstbijeenkomsten onder de noemer ‘AvondextrA’. Deze avonden zijn in het leven geroepen ter ondersteuning van exposities en om een podium te kunnen bieden aan presentatoren en musici vanuit uiteenlopende disciplines. Onze donateurs, vrienden en sponsoren ontvangen als eerste de informatie en kunnen aan de hand daarvan intekenen op een of meerdere avonden.

De kracht van de formule zit hem ongetwijfeld in de kleinschaligheid en de daaruit voortvloeiende intieme sfeer. Alle concerten, presentaties en lezingen vinden plaats in de voormalige schuilkerk van het museum, die zich bevindt op de eerste verdieping. De uitstekende akoestiek en de fraaie ambiance van deze zaal maken van elk optreden een bijzondere gebeurtenis.

AvondExtra najaar 2022

Onderstaand ziet u het najaarsprogramma dat 26 augustus van start gaat..
U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar info@stedelijkmuseumvianen.nl
Aanvragen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.

De toegangsprijs is € 15,00 per avond

Mochten er door onvoorziene omstandigheden wijzigingen optreden – bijvoorbeeld bij toenemende coronaperikelen – dan houden wij u via de e-mail op de hoogte.
De onderstaande optredens worden in tegenstelling tot eerdere berichten gehouden in Theater Vianen, Westelijke Parallelweg 1, Vianen

 

Aankomende evenementen